top of page

TATTOO COVER UP
The best artist for your tattoo fails and regrets

Gratis consult voor een tattoo cover-up

Ontzorgen en verantwoordelijkheid

De beste ontwerpen

Professionele cover-ups

Zelfs de moeilijkste tattoo cover-up tot 90% te coveren

De beste prijzen

 

Alleen bij Next Level Ink Tattoo Studio

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.

Een intake is essentieel bij een cover-up tattoo. Een goed uitgevoerde cover-up tattoo is altijd een op maat gemaakt ontwerp. In onze studio luisteren we naar jouw wensen en zetten we deze direct om naar schetsen op een foto van het te tatoeëren lichaamsdeel. Onze expertise in het ontwerpen en uitvoeren van complexe cover-up tattoos zorgt ervoor dat wij precies weten wat wel en niet mogelijk is. Kunst staat bij ons voorop! Wij voeren alleen projecten uit waar wij volledig achter staan en waarvan wij geloven dat ze jou als klant plezier zullen doen.

Een prachtig uniek ontwerp is altijd gewenst, maar bij een cover-up tattoo is het doorslaggevend. Een goed uitgeplande strategie maakt het verschil tussen een zwarte vlek en een schitterende nieuwe tattoo waar je trots op kunt zijn.

Onze studio maakt gebruik van geavanceerde ontwerptechnieken en betrekt de klant bij het proces van begin tot eind.

Bij een cover-up tattoo zijn de technische vaardigheden van de tattoo artiest van groot belang. Veel oude tattoos zijn slecht uitgevoerd, en vaak moet een tattoo artiest werken met huid die het zwaar te verduren heeft gehad. Ook het coveren van de vorige tattoo is een uitdaging die wij met vol vertrouwen aangaan. Ons portfolio liegt er niet om; bij Next Level Ink Tattoo Studio worden de meest extreme cover-up tattoos uitgevoerd met vaak tot 90% dekking. Een cover-up tattoo zal altijd sporen van de vorige tattoo achterlaten in vlekken of littekenweefsel. Met toewijding van de klant is het echter mogelijk resultaten te behalen waarbij de oude tattoo visueel compleet verdwenen is.

 

Een cover-up tattoo vergt veel tijd en inspanning, wat tot hogere kosten kan leiden. Vandaar dat wij de Dag Deal hebben geïntroduceerd. Klanten kunnen de studio voor een hele dag tegen een gereduceerd tarief huren.

 

Deze unieke combinatie van creativiteit, kwaliteit en prijzen kenmerkt onze studio. Als wij de ruimte krijgen om onze magie te laten werken, kunnen wij kleine wonderen verrichten. Lees hieronder verder voor een volledig beeld van cover-up tattoos en tattoos verwijderen.

Het voordeel van een tattoo cover-up is dat een pijnlijke en kostbare laserbehandeling niet meer nodig is. Het nadeel van een tattoo cover-up zijn de extra kosten die het met zich meebrengt om de oude tattoo te dekken. Een professioneel uitgevoerde tattoo cover-up zal meer sessies kosten dan men normaal gewend is bij een tattoo. Aangezien wij met transparante tattoo inkten tatoeëren, werkt de onderliggende inkt van de oude tattoo door in de lagen van de nieuwe tattoo. Dit maakt coveren een serieuze uitdaging voor iedere tattoo artiest.

bottom of page